• Strada Sirenelor nr. 89, sector 5, București, România

Urmărește-ne

Prin intermediul unei echipe competente, compania noastra ofera o indrumare profesionista pentru fiecare client in parte. Ne recomanda rezultatele remarcabile pe care le-am obtinut dupa fiecare proiect realizat cu multa responsabilitate si profesionalism.
Astazi, ne bazam pe experienta si detinem expertiza necesara sa asiguram doar servicii de calitate.

SERVICIIPrin intermediul unei echipe competente, compania noastră oferă o îndrumare profesionistă pentru fiecare client în parte.

CONSULTANȚĂ

Imediat ce primim solicitarea dumneavoastră, ne asigurăm că am înțeles ce nevoie aveți și revenim de îndată cu ofertă personalizată. Soluția noastră conține propuneri optime atât din punct de vedere al costurilor cat și al eficienței.

EXECUȚIE

Personalul tehnic controlează lucrările în toate etapele, începând cu planificarea lucrării, până la recepție. Astfel, cu ajutorul echipei noastre de profesioniști, execuția lucrării va fi asigurată de cele mai bune standarde din domeniul calității.

Proiectare

Soluțiile de proiectare tehnică sunt materializate în maximum 48 de ore.
Experiența noastră și aparatura performantă din dotare, ne permit să vă asigurăm cele mai bune soluții.

Mentenanță

Vrem să fiți multumit pe termen lung, motiv pentru care ne asumăm responsabilitatea proiectelor executate atât în perioada de garanție cât și în perioada de post-garanție.
Departamentul nostru de service și întreținere va avea grijă să vă asigure funcționarea ireproșabila a sistemelor indiferent de anotimp.